14.01.20

6 flowerfans inspireren je met bloemen

6 flowerfans inspireren je met bloemen

Laat je inspireren door onze community

Bij bloomon hebben we maar één missie, en dat is zo veel mogelijk mensen blij maken met onze bloemen. Geen beter voornemen voor het nieuwe jaar dan je interieur in bloei zetten met verse bloemen. Ze fleuren elke ruimte op en helpen je om je aan je goede voornemens voor het komende jaar te houden. En zo denkt onze community er ook over!

Laat je inspireren door hun #bloomon boeketten en goede voornemens voor 2020.

1. @ensuus

‘Mijn goede voornemens in het nieuwe jaar? Work hard, play hard, be kind, no drama. Mijn werk met plezier blijven doen, zonder dat het ten koste gaat van mijn gezondheid. Want hoe cliché ook, gezondheid is het allerbelangrijkste.’
01.-@ensuus

2. @unterm.dach

‘Het afgelopen jaar was hectisch, dus het is tijd voor meer zelfliefde en rust. Daarom draait 2020 helemaal om de natuurlijke kleuren in mijn interieur. Voor mij is het pure ontspanning deze winter om na het werk mijn appartement op te frissen.’
02.-@unterm.dach

3. @berlin.interior

‘In 2020 wil ik meer piano spelen. Het is voor mij echt een uitlaatklep: het helpt me ontspannen en relativeren. Daarom heb ik een boeket bloemen op mijn piano gezet, dat is voor mij de eerste stap in de goede richting!’
03.-@berlin.interior

4. @jan10aa

‘Vorig jaar viel hier een handgeschreven kaartje op de mat. Een unicum, want buiten met kerst en op verjaardagen gebeurt dat niet vaak. Het bleek van een vriendin die zich had voorgenomen vaker complimentjes te geven of iemand een hart onder de riem te steken. Zij inspireerde me voor mijn goede voornemen. Elke maand geef ik iemand die het verdient of nodig heeft een boeket bloemen.’
04.-@jan10aa

5. @mama.lotje

‘Meer bloemen in 2020! Waarom? Ze maken me blij en staan prachtig in mijn (vaak niet) opgeruimde huis. Nog een voordeel van die artistieke mooierds op tafel? Je ziet restjes eten wat minder goed, want ze verbloemen een heleboel. Daarnaast wil ik goed voor mezelf blijven zorgen. Hoe beter ik in mijn vel zit, hoe meer energie ik heb om mijn dochtertje de aandacht te geven die ze verdient.’
05.-@mama.lotje

6. @the_salonette

‘In 2020 ga ik meer dagdromen! Na een druk jaar wil ik voorzichtiger omgaan met mijn tijd en vaker een time-out nemen, omdat niet elk moment productief hoeft te zijn. Ik wil me vaker omringen met verse bloemen, onder het genot van een kop thee, bladerend door mijn koffietafelboeken.’
06.-@the_salonett

We krijgen maar niet genoeg van jullie #bloomon foto’s! Deel een foto van jouw boeket en wie weet zie je je creatie terug op onze Facebook, Instagram of blog. Vergeet niet om de hashtag #bloomon te gebruiken zodat we je foto kunnen terugvinden!

Lees verder