03.11.20

Binnenkijken bij bloemenfans: interieurtips en inspirerende bloemen

Binnenkijken bij bloemenfans: interieurtips  en inspirerende bloemen

Op zoek naar interieurinspiratie? Die vind je thuis bij onze bloemenfans! Ze vertellen je op welke plekjes in huis hun bloemen het best tot hun recht komen en delen hun persoonlijke woontips voor een gezellig (herfst)interieur.

Belinda - @b.wohnbar

"Bloemen kunnen een ruimte zo snel veranderen; ze frissen mijn appartement helemaal op! De ideale plek voor bloemen? De Flowerstone zet ik het liefst op een verhoogd dressoir in de slaapkamer of de eetkamer. Maar als ik langer in het thuiskantoor werk, zet ik graag bloemen op mijn bureau.

Mijn interieurstijl zou ik omschrijven als minimalistisch. Om warmte en een gezellige sfeer te creëren tijdens de herfst, combineer ik lichte kleuren met verschillende texturen en materialen. Om mijn interieur op te warmen in de donkere seizoenen, versier ik de ruimte met lampjes.”


Beyza - @b.eyzadogan

"Ik zou mijn woonstijl omschrijven als tijdloos en individueel. Ik vind het leuk om mijn huis in te richten met meubelen die op vele manieren te combineren zijn. Ik geef er vaak een personal touch aan door de meubelen te bewerken.

Om mijn interieur op te fleuren tijdens de donkere seizoenen, gebruik ik tafelkleden en kussenslopen met een bloemenprint en steek ik kaarsjes aan. Bloemen laten alles er veel vriendelijker en huiselijker uitzien. Of het nou verse of droge bloemen zijn; ze maken me iedere keer weer blij en geven sfeer aan elke ruimte. Ik zet mijn Flowergram dan ook het liefste neer op plek waar ik veel tijd doorbreng. Meestal is dat in de eetkamer of in de keuken.”Frauke - @pippilottaaushamburg

“Mijn interieur kenmerkt zich door eenvoud met kleuraccenten. In mijn appartement zijn overal verse bloemen te vinden. Ze brengen frisheid in mijn appartement, wat ook bijdraagt aan mijn stemming. Ik zet ze het liefst op de eettafel of in de woonkamer.

Om mijn interieur herfst proof te maken, geef ik in plaats van plafondlampen de voorkeur aan kleinere lichtbronnen. Dit maakt de belichting in een ruimte wat knusser. Tip: hang in de donkere seizoenen witte of lichte gordijnen op, zo ziet je kamer er zelfs in de donkerste seizoenen licht en gezellig uit.”

Het boeket op de foto is een Pixie.


Nikkie - @nikkiedendekker

"Ik wil een verhaal vertellen met ons interieur. We wonen in een oud schoolgebouw, en veel items geven een subtiele knipoog naar de geschiedenis van dit gebouw. Onze stijl is een mix van vintage, de scandinavische en de bohemian stijl. Een lichte basis in huis straalt voor mij rust uit, maar kan ook snel kil worden. Daarom mix ik de lichte elementen graag met hout, fijne warme materialen en natuurlijk bloemen! Bloemen dragen bij aan de warmte en huiselijke sfeer. Op een lichte basis komt de Flowerstone naar mijn mening nog meer tot hun recht.

Mijn favoriete plek voor bloemen? Dat is toch wel op de eettafel. We hebben een lange tafel en ik hou ervan om vrienden en familie uit te nodigen en gezellig te koken, eten en borrelen. Het liefst dek ik dan uitgebreid de tafel en dan mogen mooie bloemen natuurlijk niet ontbreken.”


Monica - @monicavanblitterswijk

"In mijn interieur zie je veel zwart, wit en grijs. Bloemen zorgen voor kleur en zachtheid en fleuren mijn woning helemaal op tijdens de donkere dagen. Ik zet deze Deluxe-boeket het liefst centraal in de woonkamer, zodat de bloemen meteen in het oog springen als je de kamer binnenkomt. Bijvoorbeeld op de salontafel of de eettafel. Ik word er zo blij van, ik kan er uren naar kijken.

Mijn ultieme herfsttip? Nestel je lekker op de bank en ga cocoonen! Haal plaids en kussens tevoorschijn en geef een boost aan je interieur met verse bloemen. Bloemen moeten altijd!”

Madelon - @madelonmeijer

“Ik ben gek op de Japandi stijl en dat zie je ook terug in ons interieur. Ik combineer licht eikenhout in met zwart, wit en naturel kleuren. Maar je ziet ook een vleugje roze bij ons thuis. Omdat we een erg rustig interieur hebben, zijn bloemen al snel een eyecatcher in ons huis. Ik zet ze het liefst bij de zithoek, daar is deze Atelier-boeket vanuit alle punten goed zichtbaar.”

Lees verder