02.08.21

Binnenkijken bij bloemenfans | Zo vieren zij de zomer met bloemen

Binnenkijken bij bloemenfans | Zo vieren zij de zomer met bloemen

De zomer is hét seizoen voor flower power. Deze tijd van het jaar brengt de mooiste bloemen in vlammende kleuren met zich mee. Vijf interieur-contentmakers laten zien hoe zij zomervibes in hun interieur brengen.

@ps_ihomeyou
darling boeket bloomon

“In de zomer verspreid ik liefst bloemen over mijn hele appartement. Als je bij mij binnenkomt, kijk je direct de gang en de woonkamer in. Daarom zorg ik altijd voor grote, weelderige blikvangers. Zo heb ik meteen een goed humeur na een lange werkdag. Mijn favoriete zomerbloemen? Dat is moeilijk kiezen. Maar op dit moment ben ik fan van bloemen in geeltinten: distels, kamille en zonnebloemen staan ​​heel hoog op mijn lijstje. Net als mijn favorieten aller tijden: Calla's, pioenrozen en hortensia's.”

Het boeket op de foto is onze Darling.

@raw.home.interieur

“In de zomer kan ik niet zonder bloemen! Omdat ik geen tuin of balkon heb, compenseer ik alles met bloemen, style ik alles met bloemen. Ze zorgen voor frisheid en kleur in huis en geven me een blij gevoel. Ik ben een grote fan van gladiolen en ik hou ook enorm van boeketten met wilde bloemen zoals klaprozen of korenbloemen.”
Het boeket op de foto is onze Original.@carlaklang

“Ongeacht het seizoen: bloemen zorgen bij mij altijd voor een goed humeur. We hebben weinig decoratie in huis, maar bijna altijd bloemen. Het liefst allerlei felle kleuren bij elkaar in één vaas. Maar soms zorgen zelfs enkele stelen al voor een beetje kleur in huis. Mijn favoriete zomerbloemen zijn altijd korenbloemen en dahlia's geweest. Ze doen me aan vroeger denken – korenbloemen groeien in de velden in mijn thuisland.”

Het boeket op de foto is onze Darling.

@huisjeindrenthe

”In de zomer ga ik vaak voor meer kleur in huis door interieuraccessoires en bloemen toe te voegen. Ik word enorm vrolijk van de kleuren in een vers boeket bloemen: het inspireert me om die kleuren overal in huis te laten terugkomen. Ik ben dol op alle bloemen, maar duizendschoon (Dianthus ‘barbatus’) springt er voor mij momenteel uit dankzij haar mooie roze kleur.”


De bloemen op de foto zijn onze Original en Flowerstone.

@tanjavanhoogdalem

“Aangezien we nog volop bezig zijn met de verbouwing van ons nieuwe huis, is het zomerse gevoel vooral gericht op de tuin. We hebben een nieuwe veranda, die ook met minder mooi weer heerlijk is om te vertoeven. Omringd door fleurige zomerbloeiers geeft dat een heerlijke zomerse vibe. Mijn favoriete bloem is de Dahlia. Maar Cosmea en duifkruid vind ik ook erg leuk. Ik heb ze alle drie in de tuin staan om te kunnen plukken en te gebruiken voor in een boeket.

De bloemen op de foto is onze Bio-bos.


Heb jij ook een mooie foto van je bloemen op een leuk plekje in huis? Deel hem op Instagram en gebruik de hashtag #bloomon om kans te maken op een repost.

Leestip: bekijk ook onze blog over Deze bloemen kan je opnieuw doen opbloeien of over Zomerbloemen waar je het warm van krijgt.

Lees verder